Nieuws

some image

JKA Europe Cup 2014 Kortrijk (België) - 5 April 2014

5 April 2014 Kortrijk (België)

5 april 2014 was een speciale dag voor karate in België. In Kortrijk vond namelijk het Europees kampioenschap JKA karate plaats. Het niveau lag als verwacht zeer hoog. Een hele dag hebben we kunnen genieten van de beste karateka’s van Europa. De tribunes zaten vol en de sfeer was geweldig. De karateka’s van de Belgische ploeg werden goed aangemoedigd en dit resulteerde in hun prestaties. Met 5 gouden medailles zijn ze naar huis teruggekeerd. Wat een karate-dag!

some image

Deai Nieuwjaarsdrink van 2014 in de cafetaria.

Vrijdag 3 januari 1014 in Erembodegem

Vrijdag 3 januari was de eerste training van het nieuwe jaar. Zoals gewoonlijk vierde DEAI dit met een hapje en een drankje in de cafetaria. De Nieuwjaarsdrink van 2014 startte met een overzicht van de schitterende resultaten en nieuwe graden die in het jaar 2013 behaald waren. Nadien volgde de uitreiking van de karateka met het meest aantal trainingen. Cool Dennis, Buchinskiy Philippe en Deprez Finn. Uiteindelijk werden ook de trainers van DEAI Erembodegem in de bloemetjes gezet en kon het feest beginnen. 

some image

20 oktober 2013 in Braine l'Alleud het Belgisch JKA kampioenschap vanaf kadet

20 oktober 2013 in Braine l'Alleud

Zondag 20 oktober ging in Braine l'Alleud het Belgisch kampioenschap vanaf kadet door. Dit is de laatste halte van de lange weg trainingen en het resultaat is dan ook subliem. Caudron iris werd BELGISCH kampioen kumite bij de scholieren meisjes en Van Stichel Helena behaalde een 3DE plaats kumite bij de kadetten meisjes. Woorden schieten ons tekort om deze vreugde te kunnen omschrijven. Niet alleen bij de kampers was het een groot feest, ook de supporters en trainers waren door het dolle heen na dit prachtig resultaat.

some image

Belgisch JKA Kampioenschap Jongeren Individueel en ploeg 21.04.2013 Braine l'Alleud

Zondag 21 april 2013 in Braine l'Alleud

Resultaten Deai Erembodegem karateclub Belgisch JKA Kampioenschap Jongeren Individueel en ploeg Zondag 21 april 2013 Braine l'Alleud Preminiemen: BUCHINSKIY Philippe 1ste kata 1ste kumite COOL Dennis 2de plaats kumite Algemeen kampioen van Belgie BUCHINSKIY Philippe Miniemen jongens: CORTEN Niels 2de plaats kumite ploeg Preminiemen (Philippe Buchinskiy, Cool Denis, De Kegel Thomas): 1ste kataploeg en 1ste kumiteploeg

some image

Vlaams JKA Kampioenschap karate Jongeren Individueel 2012

Zondag 4 maart 20012 IN Knokke

Op zondag 4 maart zijn wij naar de zee gegaan. DEAI heeft prachtige resultaten behaald: Bij de pupillen werd De Kegel Thomas 2de kata en 2de kumite. Deprez Bram werd 3de kumite. Bij de preminiemen Buchinskiy Philippe werd 1ste kata en 1ste kumite en algemeen kampioen. Cool Dennis werd 2de kata. Ook bij de preminiemen maar wel in ploeg werd onze ploeg (Cool Dennis, Buchinskiy Philippe en De Kegel Thomas) 1ste kata en 2de kumite.

Jeugdcompetitie karate in Erembodegem-Bekijk een nieuw filmpje

19 november 2011 in Erembodegem

19 november 2011 was het een jeugdoefenwedstrijd dat onze club mocht organiseren. Deze oefenwedstrijden zijn wedstrijden om te trainen. Zo kunnen onze kinderen (tot scholier) met andere kinderen van andere clubs eens oefenen en kunnen ze zo een beetje ervaring opdoen. Deze oefenwedstrijden gaan door in Oost-Vlaanderen. Hoe dit er allemaal uitzag kan u bekijken in onze galerij en voor een kort filmpje kan u terecht op onze YouTube-pagina.

Nieuwsgierig?.... Overtuig jezelf en neem deel aan een gratis proeftraining.

Naar boven